ΟΛΑ τα ΟΝΟΜΑΤΑ: Αυτοί είναι οι 49 Δημοτικοί Σύμβουλοι Βόλου

Χωρίς οι «καραμπόλες» να έχουν τελειώσει, οι οποίες θα προκαλέσουν μικρές αλλαγές με βάση το νέο εκλογικό σύστημα στις έδρες, στο δημοτικό συμβούλιο εξελέγησαν τα εξής πρόσωπα:

Από τον συνδυασμό του Αχιλλέα. Μπέου εκλέγονται: Κώστας Λούλης, Γιώργος Πράττος, Αργύρης Κοπάνας, Γιώργος Μουλάς, Θάνος Θεοδώρου, Ανδρέας Ζέρβας, Απόστολος Βεργής, Γιώργος Βλιώρας,  Γιώργος Τόρης , Δέσποινα Κότογλου, Απόστολος Νάσιος, Απόστολος Γαλάτης, Τάσος Μπατζιάκας και Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Από τη Νέα Ιωνία Χρήστος Στεφόπουλος, Μιχάλης Καπουρνιώτης, Αναστασία Μορφογιάννη, Βούλα Αναγνώστου Στάθη, Σοφία Χάλαρη, Θέμης Τζούνης. Στον Ιωλκό Ζαφείρης Δασκαλόπουλος, στη Μακρινίτσα Στέφανος Κάλλης, στην Πορταριά Αρης Σαββάκης, στην Αγριά Αποστόλης Μαλαματίνης, στην Αισωνία Βιολέττα Καντόλα, στην Αρτέμιδα Κώστας Γανωτής και στην Αγχίαλο Γεωργία Μποντού-Τοκαλή.

Η Μείζον Μειοψηφία θα έχει την εξής ομάδα: Βίκυ Μήτρου, Βασίλη Ζαχείλα, Χριστόφορο Ιγγλέση, Δημήτρη Πέγιο . Από τη Νέα Ιωνία την  Χαρανά, από την Αγριά τον Ζάχο και από την Αγχίαλο τον Διαμαντένια.

Από τον συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη , εκτός από τον επικεφαλής θα καθήσουν τα έδρανα η Ελένη Παπαθανασίου, ο Λεωνίδας Μαυρογιάννης , η Αφροδίτη Γάντζου και από τη Νέα Ιωνία οι κ.κ. Φωτεινή Κοκκινάκη και Διαλεχτή Τσιτούμη.

Από τον συνδυασμό τον στηριζόμενο από το ΚΙΝΑΛ θα καθήσουν στα έδρανα ο ίδιος ο επικεφαλής, η κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η Σούλα Βακουφτσή και ο Δ. Τσιμπανάκος από τη Νέα Ιωνία.

Ο Α. Ριζόπουλος εκλέγει τον κ. Τσαλούχα από τη Νέα Ιωνία και τον κ. Ντακούμη από τον Βόλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει