«Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μια ώρα»… τέσσερις τελευταίες παραστάσεις

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει των κύκλο των παραστάσεων της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μια ώρα»  των Άντ. Λονγκ, Τζ. Ουίνφιλντ, Ντ. Σίνγκερ, που εντυπωσίασε το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας, με τέσσερις τελευταίες παραστάσεις και συγκεκριμένα το Σάββατο 9, την Κυριακή 10, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής  (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας), κάθε Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και Κυριακή στις 8.00 μ.μ.

Σε μια μόνο ώρα το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει όλα τα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ (37 έργα και 14 σονέτα), παιγμένα μόνο από τέσσερις ηθοποιούς σε μια παράσταση που αγγίζει τα όρια του stand up.

Η συμμετοχή του κοινού στην παράσταση είναι καθοριστική στην εξέλιξή της.

Όσο για το εύλογο ερώτημα «πως είναι δυνατόν να παιχτούν όλα αυτά τα έργα σε μια μόνο ώρα», την απάντηση πολύ σοφά μας την δίνει με τη φράση του ο Πολώνιος στον Άμλετ, Πράξη δεύτερη, Σκηνή δεύτερη, στίχος ενενήντα ή κάπου εκεί γύρω. «Η συντομία είναι της σοφίας η ψυχή».

Το έργο  παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Δημήτρης Πανταζής, Τάκης Ρεζάν, Μαρίνη Καγιά, Σπύρος Χαλκιάς.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια  ώρα  πριν  την  παράσταση  στο  ταμείο  του  Θεάτρου.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944388045”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει