Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του ΕΠΑΛ Βελεστίνου. Πρόκειται για  ένα έργο συνολικής  δαπάνης 74.280,00 € το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η δημοτική  αρχή Ρήγα Φεραίου και δόθηκε προς χρήση.

Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης – κατασκευής οδών, με  επιμέρους μήκους 125μ. + 135μ. και 60μ. με αντίστοιχα πλάτη   12,00μ.  και 7,00 μ. εντός οικισμού και   έχουν  πρόσωπο μπροστά από  το Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ στο Βελεστίνο Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι οδοί  – χωματόδρομοι αυτοί είχαν  σχετικά μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα να υποσκάπτονται  και να καταστρέφονται  σε κάθε έντονη βροχόπτωση, ενώ είχαν υποστεί αρκετή βλάβη με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των μαθητών.

Πλέον ,με το έργο  της ασφαλτόστρωσης   τα όποια  προβλήματα κατολισθήσεων   και υποσκαφής αντιμετωπίστηκαν και  οι μαθητές θα μπορούν  να οδηγηθούν χωρίς πρόβλημα στο Σχολείο.
Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Χατζής , μετά την ολοκλήρωση του έργου δήλωσε σχετικά: « Ολοκληρώσαμε ένα έργο, αυτό της ασφαλτόστρωσης,  που θα λύσει το πρόβλημα κίνησης στη μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Βελεστίνου ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Η συγκεκριμένη περιοχή και οι δρόμοι της  αντιμετώπιζαν πρόβλημα και η δημοτική αρχή σχεδίασε και υλοποίησε το έργο ώστε οι συνδημότες μας και κυρίως η μαθητιούσα νεολαία να κινούνται στο εξής χωρίς πρόβλημα».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει