Ολυμπιακό Karate και Shinkyokushin στη Νέα Αγχίαλο Βόλου

Νέο τμήμα στο Σύλλογο Εναλλακτική Δράση με τον Sensei Δεληγιάννη Νικόλαο, υπό την εποπτεία του Shihan Γιώργου Κοσμίδη!

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, στον Σύλλογο Εναλλακτική δράση της Νέας Αγχίαλου Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε επίδειξη από επίλεκτη Ομάδα Αθλητών, εκπαιδευτών και δασκάλων του Ελληνικού Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ. Η επίδειξη οργανώθηκε στα πλαίσια της Έναρξης της εκπαιδευτικής και αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και περιελάβανε όλα τα τμήματα του Συλλόγου με διοργανωτή τον Υπεύθυνο Νίκου Χατζηκυριακίδη.

Στην επίδειξη συμμετείχαν ο Αρχηγός – εκπρόσωπος και εποπτεύων προπονητής του νέου τμήματος Αγχιάλου Shihan Γιώργος Κοσμίδης, o Shihan Κώστας Γαλλιός (από τον Παλαμά Καρδίτσας), οι Sensei Θάνος Τζίρας και Γιώργος Δαλαμάγκας (από την Λάρισα), οι Sempai Γιάννης Κρίσιλας (από την Αγριά – Καθηγητής των ΤΕΦΑΑ – προπονητης της ΓΓΑ), ο Sempai Πέτρου Απόστολος (από τον Παλαμά Καρδίτσας), οι Sempai Tζάλλας Μιχάλης και Σιούρας Βίκτωρ (από την Ακαδημία Βόλου) και ο πρωταθλητής και οι πρωταθλήτριες Φωτίου Νίκος και Μαρία Γεωργαλή και Δημητρίου Αναστασία (από την Ακαδημία Βόλου).

Εκτός αυτών στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Sempai Βίκυ Κοσμίδου (πρωταθλήτρια Ευρώπης του ΣΠΟΡ Καρατε), Φιλιπόνη Μαρία (προπονήτρια καράτε της ΓΓΑ ), Παναγιώτης Παιτήρης, Λίλυ Βλαχοπούλου, ο Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Kουφογιώργος Απόστολος, το μέλος του ΔΣ της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Κατερίνα Κοσμίδου, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αγριάς ο Μαχητής Κατερίνα Κρίσιλα, καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και χορηγιών Ευα Σγαρδώνη. Τον κύριο όγκο όμως της επίδειξης ανέλαβε ο Sempai Δεληγιάννης Νίκος (από την Ακαδημία Βόλου), ο οποίος και θα αναλάβει το νέο τμήμα στον Σύλλογο, υπό την τεχνική εποπτεία και καθοδήγηση του δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη.

Οι Δάσκαλοι, οι εκπαιδευτές και οι πρωταθλητές, παρουσίασαν όλο το παραδοσιακό και Knock -Down, Full Contact Shinkyokushinkai, ΚIHON, KATA, ΤΑΜΕSHIWARI, KOYMITE, ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ, ενώ συγχρόνως παρουσίασαν το αγωνιστικό ΣΠΟΡ – το Ολυμπιακό ΚΑΡΑΤΕ, το οποίο και θα διδάσκεται για πρώτη φορά σε σύλλογο της Νέας Αγχιάλου.

Μέσα από την σελίδα αυτή ο προπονητής του ΚΑΡΑΤΕ, Γιώργος Κοσμίδης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Νίκο Χατζηκυριακίδη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Μαρία Παγουρτζή και όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για την πρόσκληση, για την άριστη φιλοξενία, καθώς και για την εμπιστοσύνη και επιλογή τους να δημιουργηθούν τα τμήματα Ολυμπιακού ΚΑΡΑΤΕ και παραδοσιακού Shinkyokushinkai στον Σύλλογό τους. Επίσης, ευχαριστώ πολύ όλους τους δάσκαλους, αθλητές και εκπαιδευτές που αφιέρωσαν την ημέρα τους για να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, φανερώνοντας την αλληλεγγύη και την συλλογικότητα που έχουν όλα τα Μέλη του Shinkyokushinkai, ιδιαίτερα τους δάσκαλους από την Λάρισα και Παλαμά Καρδίτσας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτές των άλλων μαχητικών τεχνών που παρουσίασαν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό το πρόγραμμά τους, μαζί μας και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Μαθητή μου και εκπαιδευτή στην Ακαδημία Βόλου Δεληγιάννη Νικόλαο, για την βοήθεια και προσοχή του στην εκτέλεση των τεχνικών Αυτοάμυνας, όπου ως παρτενέρ δέχτηκε τα πραγματικά χτυπήματα και έδωσε μια ρεαλιστική μορφή σε όλες τις σκληρές τεχνικές επαφής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στους φίλους, και γονείς των αθλητών του συλλόγου Εναλλακτική Δράση και των συλλογών του Βόλου και Αγριάς, που αφιέρωσαν την Κυριακή τους για να μας παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την εκδήλωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει