Πάλεψε στη Λάρισα, αλλά υπέκυψε στο ΤΑΪ ΜΠΡΕΪΚ ο ΑΣ Αργώ Βόλου στον Ημιτελικό Κυπέλου με την ΑΕΛ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ στη Λάρισα, μεταξύ της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ για το κύπελλο ΕΣΠΕΚΕΛ, η Βολιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολύ δυνατές φάσεις και πολλές ανατροπές στο σκορ.

Η βολιώτικη ομάδα ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, με την ΑΕΛ να παίρνει διαφορά από την αρχή στο σκορ και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο σετ υπήρξε αντίδραση της ΑΡΓΟΥΣ και ενώ οι δύο ομάδες μέχρι το 20 ήταν κοντά στο σκορ, διαδοχικά λάθη έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-0 σετ. Στο 3ο και 4ο σετ η ΑΡΓΩ παίζοντας πολύ καλό βόλεϋ, κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Στο ξεκίνημα όμως του 5ου σετ, έγιναν από πλευράς Βολιωτών συνεχόμενα λάθη, που έδωσαν τελικά την νίκη στην ομάδα της Λάρισας με 3-2 σετ.

Τα σετ: 25-14, 25-21,19-25, 22-25,15-8

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Καλαθάς, Παπαστεργίου, Γρούσπας, Καββαδίας, Βασιλάκος, Παπαχρήστος, Τσιώλης, Αλεξόπουλος, Νικητάκης, Αρχοντής, Μωησιάδης, Δορδοκίδης, Τριανταφύλλου, Βουτυρίτσας.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς): Αναστασιάδης, Ζηλιαναΐος, Αβραμίδης, Ιωνάς, Παπαδημητρίου, Δρακάκης, Τσοπάνος, Λέντιο, Σκευοφύλαξ, Ανδριώτης, Φουρκιώτης, Σωτήριου, Σπανουδάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει