ΠΑΜΕ Μαγνησίας: Άλλη μια βρώμικη και ανήθικη επίθεση του προέδρου του ΕΚΒ, αυτή τη φορά απέναντι σε συναδέλφισσα της ΔΑΣ

“Ξεπερνώντας κάθε όριο ανηθικότητας, ξεδιαντροπιάς και με αισχρά σεξιστικά υπονοούμενα…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για συνεχόμενη συνεδρίαση στο ΕΚΒ, η πλειοψηφία επιτίθεται με γκαιμπελίστικη βρωμιά και λάσπη απέναντι στο ΠΑΜΕ. Αυτή τη φορά ξεπερνώντας κάθε όριο ανηθικότητας, ξεδιαντροπιάς και με αισχρά σεξιστικά υπονοούμενα περί «σχέσεων» με την εργοδοσία που άφησε ο πρόεδρος του ΕΚΒ και στέλεχος της ΠΑΣΚΕ απέναντι σε συναδέλφισσα της ΔΑΣ.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης του ΕΚΒ, όπου οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας «ξεπέταξαν» το θέμα της Πρωτομαγιάς σε μερικά λεπτά μιας και το κύριο μέλημά τους ήταν να αναπτύξουν και να «εμπλουτίσουν» τη χτεσινή ανακοίνωση της ΑΓΕΤ υπέρ της καύσης των καρκινογόνων σκουπιδιών, οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ, όπως κάθε φορά, με επιχειρήματα και αποδείξεις τους αποκάλυψαν φέρνοντάς τους μπροστά στις σοβαρές ευθύνες που έχουν απέναντι στους εργαζόμενους της περιοχής μας.

Η απάντηση της πλειοψηφίας δια στόματος του προέδρου του ΕΚΒ ήταν ένα κρεσέντο βρωμιάς που προσωποποιήθηκε απέναντι στη συναδέλφισσα εκπρόσωπο του Συνδικάτου Μετάλλου, μιλώντας για «σχέσεις» με εργοδότη, που όταν ρωτήθηκε τι εννοεί άφησε αισχρά υπονοούμενα επιμένοντας στους χαρακτηρισμούς του. Η επιμονή του, μάλιστα, ήταν τέτοια που αρνιόταν να ανακαλέσει και να απολογηθεί, παρά την απαίτηση και άλλων μελών του Δ.Σ. που δεν είναι στην παράταξη της ΔΑΣ. Οι εκ των υστέρων δικαιολογίες μπροστά στις κάμερες και ενώ είχαν αποχωρήσει οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ από τη συνεδρίαση και είχαν καταγγείλει το γεγονός στα τοπικά ΜΜΕ, είναι υποκριτικές. Πόσο μάλλον, που δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός ή για τις «κλασικές αντιπαραθέσεις στο ΕΚΒ», όπως θέλει να παρουσιάσει το θέμα μερίδα των δημοσιογράφων.

Πρόκειται για μια συνεχιζόμενη βρώμικη επίθεση υπονόμου από μεριάς πλειοψηφίας ΕΚΒ απέναντι στο ΠΑΜΕ που την καταγγέλλουμε σε όλες τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους της πόλης. Μάλιστα όπως ομολόγησαν και οι ίδιοι στην πρόσφατη ετήσια συνέλευση των αντιπροσώπων, αυτή θα είναι η τακτική τους από εδώ και πέρα. Δηλαδή να ρίχνουν λάσπη και βρωμιά στους συνδικαλιστές και στα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ …και «ό,τι μείνει».

Η έλλειψη επιχειρημάτων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα που μόνο τις τελευταίες μέρες περιλαμβάνουν τη στάση τους στην ΑΓΕΤ, την κατάπτυστη ΕΓΣΣΕ και την επαίσχυντη Κλαδική Σύμβαση στον Τουρισμό που υπογράψανε για τις οποίες μάλιστα πανηγυρίζουν, τους οδηγεί στην τακτική αυτή. Δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να αποδεικνύουν ότι η κατρακύλα δεν έχει πάτο για όποιον έχει δόγμα του την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργοδοσίας μέσα στο εργατικό κίνημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει