Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΠΑΣΟΚ για Novartis: Αποδείχθηκε το φιάσκο της fake προανακριτικής

Βολές κατά της κυβέρνησης με φόντο την υπόθεση Novartis εκτοξεύει το ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «φιάσκο της fake προανακριτικής επιτροπής».

«Το φιάσκο της fake προανακριτικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε ως εργαλείο πολιτικής εξόντωσης των αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδείχθηκε περίτρανα, με την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ότι η προανακριτική είναι αναρμόδια να εξετάσει μάρτυρες, να διερευνήσει την αλήθεια», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

«Είχαμε διαγνώσει έγκαιρα το που το πηγαίνουν. Καταγγείλαμε τέτοιου είδους πολιτικές μεθοδεύσεις, γι’ αυτό και αποχωρήσαμε από την επιτροπή», συμπλήρωσε το ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη Χαριλάου Τρικούπη, «η απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας ευτελίζει τη λειτουργία του κοινοβουλίου, αποτελεί χλεύη απέναντι στην οφειλόμενη αναζήτηση της αλήθειας και εμπαιγμό απέναντι στον θεσμό της Δικαιοσύνης».

«Αυτή η εξέλιξη όμως δεν μπορεί να κρύψει την σκευωρία η οποία στήθηκε για την σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων της Κυβέρνησης. Αυτήν θα συνεχίσουμε να την καταγγέλλουμε στην Βουλή , όπως και στην κοινωνία», κατέληξε το ΠΑΣΟΚ.