Πλαστάρας προς Μπασδάνη για Easy Jet: Είναι αστείο να οικειοποιείσαι μία συμφωνία, η οποία φέρει την σφραγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

“Το αεροδρόμιο μοχλός οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» και ο επικεφαλής, υποψήφιος πρόεδρος Τρύφωνας Πλαστάρας, εκφράζουμε την μεγάλη μας ικανοποίηση για την συμφωνία που υπήρξε μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της εταιρείας χαμηλού κόστους EasyJet, για την σύνδεση του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με το Λονδίνο από τον Ιούλιο του 2018.

Η συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην σύναψη της συμφωνίας και η χρηματοδότηση της αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδας με το Λονδίνο, δημιουργεί νέα δεδομένα για την ανάπτυξη του αεροδρομίου στην περιοχή μας. Η πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Κων. Αγοραστού, έρχεται να ενισχύσει την βεβαιότητά μας, για το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας μαζί με το Δήμο Βόλου και τους άλλους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς, ώστε η Μαγνησία να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης.

Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, μπορεί να καταστεί ο σημαντικότερος κόμβος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και θέσεων εργασίας στην περιοχή μας. Η συμβολή του αεροδρομίου όσον αφορά την απασχόληση, τον τουρισμό και την οικονομία της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική συμβάλλοντας στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο συνδυασμός «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» ως αυριανή επιμελητηριακή αρχή, δεσμεύεται πως σε συνεννόηση και συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου αλλά και τους εκπροσώπους του Τουρισμού, θα στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια, ώστε μετά τη συνεργασία με την ΕasyJet, να υπάρξουν και άλλες συμφωνίες με αεροπορικές εταιρείες, για να απογειωθεί το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Καταλήγοντας, θέλουμε να επισημάνουμε προς τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ότι: «Είναι τουλάχιστον αστείο, να σπεύδει να οικειοποιηθεί μία συμφωνία, η οποία φέρει ξεκάθαρα τη σφραγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που θα επιχορηγήσει με δικούς της πόρους την αεροπορική γραμμή. Δυστυχώς, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Μπροστά στην απερχόμενη ήττα, ο «απερχόμενος» ακολουθεί λογικές Μαυρογιαλούρου. Κρίμα.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει