Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πλημμύρισαν σπίτια – Εγκλωβίστηκε ζευγάρι σε Ι.Χ. στον Δήμο Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας – Έκκληση δημάρχου Νασίκα μέσα από το Marconi 96,1

Δήμαρχος Νασίκας: “Μην έρχεστε προς την περιοχή μας, θα αντιμετωπίσετε κινδύνους…”

Ως τεράστια καταγράφονται τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η νεροποντή στις περιοχές Κανάλια, Κερασιά και Κεραμίδι του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Το βασικό πρόβλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, είναι ότι φούσκωσε και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό ο χείμαρρος Κερασιώτης.

Νωρίτερα μάλιστα σήμανε συναγερμός, όταν Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ζευγάρι εγκλωβίστηκε στον χείμαρρο Κερασιώτη, με αποτέλεσμα να στηθεί άμεσα επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού, με το ζευγάρι τελικώς να απεγκλωβίζεται κι ενώ η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα.

Δυστυχώς στις περιοχές έχουν πλημμυρίσει σπίτια, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχες για να καταφέρουν απαντλήσεις, συνεπικουρούμενοι και από μηχανήματα του Δήμου αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε έκκλησή του μέσω του Radio Marconi 96,1 F.M. ο Δημήτρης Νασίκας ζήτησε απ’ όσους ακούν να μην κατευθύνονται προς την περιοχή, γιατί θα αντιμετωπίσουν κινδύνους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει