Πλωμαρίτης στο Marconi 96,1: Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες και οι προτεραιότητές για τη νέα μας θητεία

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο συνδυασμός μας πολύ πιο ισχυρός, με ανθρώπους απ’ όλους τους κλάδους, μηχανικούς, πολιτικούς επιστήμονες, επιχειρηματίες ακόμα και νοικοκυρές…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκιάθου Νικόλαος Πλωμαρίτης, θέτοντας τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του, για τη νέα θητεία της δημοτικής αρχής Σκιάθου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πλωμαρίτης αρχικά ξεκαθάρισε: “Ένα και ένα κάνουν δύο, τον Νοέμβριο έκανα μια έκκληση να ενωθούν όλοι οι συνδυασμοί, να κατέβει ένας συνδυασμός και να δώσουμε στο νησί αυτό που του πρέπει, ενωμένοι και δυναμωμένοι. Από αυτή την έκκληση μαζεύτηκαν από όλους τους συνδυασμούς στελέχη, στα οποία έγινε μια αξιολόγηση και αυτή τη στιγμή κατεβαίνει ένας συνδυασμός πολύ πιο ισχυρός, πολύ πιο δυναμικός και με ανθρώπους απ’ όλους τους κλάδους, μηχανικούς, πολιτικούς επιστήμονες, επιχειρηματίες, ακόμα και νοικοκυρές, οι οποίες είχαν βοηθήσει για το Κάστρο, από το Σύλλογο Κάστρου”.

Ερωτηθείς για τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες του συνδυασμού του, ο κ. Πλωμαρίτης τόνισε: “Υπάρχει μια συνέχεια των έργων, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε και αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι το νερό, το οποίο είχα ετοιμάσει από τότε, με δεξαμενές, γεωτρήσεις κλπ., να δώσουμε καλό νερό, ποιοτικό, στο νησί. Να συνεχίσουμε και να φτιάξουμε το Κάστρο, το οποίο είναι ένα πολιτιστικό μνημείο. Είναι η καθαριότητας αυτή τη στιγμή το βασικό που πρέπει να ενισχύσουμε και φυσικά είναι το λιμάνι που πρέπει να φτιάξουμε, γιατί έχουμε πρόβλημα μεγάλο και να φτιάξουμε και τη μαρίνα και μετά φυσικά είναι και η καθημερινότητα. Για την καθημερινότητα δεν χρειάζεται να το πω, το ξέρει ο κόσμος ότι ασχολούμαι πολύ με την καθημερινότητα του πολίτη. Αυτοί είναι οι βασικοί μας άξονες, με την Υγεία και τα υπόλοιπα θέματα να εντάσσονται μέσα στην καθημερινότητά μας. Τα νησιά μας, τα ελληνικά, χαρακτηρίζονται από την καθαριότητα και την φιλοξενία”, κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει