Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Πλούσιος τραπεζίτης η «ντροπή» του Λονδίνου

Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα και φωτογραφίες του άνδρα που

έσπρωξε εν ψυχρώ μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου, ενώ εκείνος έκανε τζόκινγκ πάνω στη γέφυρα Πάτνεϊ του Λονδίνου

Πρόκειται για τον 41χρονο Αμερικανό Έρικ Μπέλκιστ, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ως ύποπτος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Είναι εκατομμυριούχος, εργάζεται σε αμερικανική τράπεζα επενδύσεων και διατείνεται ότι την ημέρα του περιστατικού βρισκόταν εκτός Βρετανίας. Ο κ. Μπέλκιστ αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

Το θύμα του ήταν μια 33χρονη γυναίκα, η οποία κατευθυνόταν στο σταθμό μετρό για να πάει στη δουλειά της. Η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την ενέργεια και τα απίστευτα αντανακλαστικά του οδηγού του λεωφορείου, στον οποίο η 33χρονη ίσως να χρωστά τη ζωή της.

Η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον τραπεζίτη ανακοίνωσε: «Ο πελάτης κακώς εμπλέκεται στην όλη υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι το άτομο που φαίνεται στο βίντεο και έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες την ημέρα του συμβάντος».
Πρόκειται για απόφοιτο του πανεπιστημίου του Κολοράντο και στο παρελθόν έχει εργαστεί στον όμιλο Lehman Brothers. Σύμφωνα με την MailOnline ζει στο Τσέλσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει