Πρόεδρος Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Ευαγγελινός στο Marconi 96,1: Έρχεται ηλεκτρονικό εισιτήριο, τηλεματική και 42 υπερσύγχρονες στάσεις από τον Δήμο Βόλου

HXHTIKO: “Με τη συχνότητα των δρομολογίων έχουμε καταφέρει η πληρότητα αντί για 65%, να είναι γύρω στο 40%, παρέχοντας ασφάλεια στους επιβάτες…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Νίκος Ευαγγελινός, αναφερθείς στη νέα κανονικότητα των δρομολογίων και των πληροτήτων των λεωφορείων εν μέσω του Covid-19 αλλά και στην ανάπτυξη που θα επιχειρηθεί τους επόμενους μήνες.

Όπως τόνισε ο κ. Ευαγγελινός, αφού ευχαρίστησε δημόσια οδηγούς και ιδιοκτήτες των λεωφορείων του στόλου του Αστικού ΚΤΕΛ καθώς και το επιβατικό κοινό, για την υποδειγματική συμπεριφορά και την εμπιστοσύνη όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου έχει καταφέρει με τη συχνότητα των δρομολογίων που μελέτησε και έδωσε στο επιβατικό κοινό, αντί για 65% οι πληρότητες να κινούνται γύρω από το 40%, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο περαιτέρω ασφάλεια στους επιβάτες.

Αναφερθείς αναλυτικότερα στα δρομολόγια και στο μοτό “μπάνιο με ένα εισιτήριο”, ο κ. Ευαγγελινός μίλησε και για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα έρθουν τους επόμενους μήνες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, στην τηλεματική αλλά και στις 42 υπερσύγχρονες στάσεις, που θα δημιουργηθούν από τον Δήμο Βόλου και οι οποίες θα είναι φωτιζόμενες και με δυνατότητες ακόμα και φόρτισης κινητών συσκευών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει