Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης στο Marconi 96,1: Μίλησα με τον δήμαρχο Μπέο, αισθάνεται καλά, σύμφωνα με τους γιατρούς Δευτέρα – Τρίτη λαμβάνει εξιτήριο

Σε μονόκλινο θάλαμο αρνητικής πίεσης, στο τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή.

Ο δήμαρχος Βόλου είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη ή διασωλήνωση και δέχεται τη φροντίδα των θεράποντων ιατρών. Έχει επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον μέσω του προσωπικού κινητού του τηλεφώνου, το οποίο κατακλύζεται, όπως και η προσωπική του σελίδα στο Facebook, από εκατοντάδες μηνύματα συνεργατών και δημοτών για ταχεία ανάρρωση.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, εάν η κατάσταση του κ. Μπέου παραμείνει ως έχει σήμερα, τότε τη Δευτέρα ή την Τρίτη πιθανώς θα λάβει εξιτήριο για να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή που του δίνεται στο σπίτι του, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και στενός συνεργάτης του δημάρχου, Γιώργος Τόρης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει