“Φωτιά στα τόπια” από τον Μπατζιάκα στο Marconi 96,1: Κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τον Δήμο Βόλου

“Αρχίζει και έμπρακτα ο προεκλογικός μας αγώνας με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Μπέο – Ανοίγει το προεκλογικό μας κέντρο στην Ιάσονος – Η ΝΔ δεν θα τολμήσει να δώσει χρίσμα – Οι άλλες παρατάξεις ψάχνουν ακόμα να βρουν την Ιφιγένεια εν Αυλίδη, ψάχνουν να βρουν ποιόν θα θυσιάσουν… Η ήττα τους είναι προδιαγεγραμμένη…”

Χαμός στα ερτζιανά το πρωινό της Τρίτης, με τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Βόλου, Αναστάσιο Μπατζιάκα, να κηρύττει ουσιαστικά και επίσημα την προεκλογική περίοδο για τον Δήμο Βόλου, μέσα από μία συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M. και την εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, που θα συζητηθεί.

Ο κ. Μπατζιακάς, δηλώνοντας αρχικά υπερήφανος για την συμμετοχή του στον συνδυασμό υπό τον κ. Αχιλλέα Μπέο, είπε ότι αρχίζει και έμπρακτα ο πρεκλογικός αγώνας του συνδυασμού με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Μπέο και πώς τις επόμενες ημέρες, όπως ο ίδιος σήμερα, έτσι και άλλοι συνάδελφοί του θα αρχίσουν να παρουσιάζουν στα Μέσα Ενημέρωσεις το έργο της δημοτικής αρχής.

Αποκαλύπτοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει στην οδό Ιάσονος το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού, ο κ. Μπατζιακάς αναφέρθηκε και στα κομματικά χρίσματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είμαστε καθαρά αυτοδιοικητικοί, δεν χρειαζόμαστε χρίσματα από κανένα κόμμα, έχουμε αφήσει τις κομματικές μας ταμπέλες σπίτι μας και μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της πόλης και των δημοτών”, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και αναφερθείς στη ΝΔ, εκτίμησε ότι “οι μόνοι οι οποίοι δώσανε στήριξη, όχι χρίσμα, είναι η ΝΔ, η οποία πιστεύω ότι δεν θα τολμήσει και αυτή να δώσει χρίσμα, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι και χρίσμα να δώσει η αποτυχία θα είναι σίγουρη”.

Ο κ. Μπατζιάκας αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες παρατάξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Βέβαια, οι άλλες παρατάξεις ψάχνουν ακόμα να βρουν την Ιφιγένεια εν Aυλίδη, δηλαδή ψάχνουν να βρουν το άτομο που θα θυσιάσουν για να μπει μπροστάρης στις εκλογές που έρχονται. Έχουν όμως γνώση οι φύλακες και κανένας από αυτούς, απ’ όσους έχουν προταθεί, δεν τολμά να κατεβεί απέναντι στον Αχιλλέα Μπέο, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ήττα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Το μόνο που κάνουν, είναι να δηλώνουν δημόσια και μάλιστα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και να παρακαλάνε να τιμωρηθεί ο Αχιλλέας Μπέος στα δικαστήρια για να μην έχουν αντίπαλο. Στο δημοτικό συμβούλιο που πλέον δεν έρχονται. Έρχονται μόνο όταν έρχονται οι μπαχαλάκηδες για να δημιουργούν καταστάσεις…”.

Εν συνεχεία ο κ. Μπατζιάκας αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής, ξεκινώντας από τους τρεις κόμβους, ενώ αναφερθείς στον τέταρτο είπε ότι θα αρχίσει να υλοποιείται από τον Ιανουάριο. Συνέχισε κάνοντας αναφορές στα έργα του πάργκινγκ στη Φιλελλήνων, στο νηπιαγωγείο της Πορταριάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς, στο Βασδέκειο, στο Αθλητικό Κέντρο της Χιλιαδούς, στο βοηθητικό κέντρο του ΕΑΚ, στη διάνοιξη του δρόμου της Άλλης Μεριάς, στις παιδικές χαρές αλλά και στο Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο θα εγκαινιαστεί τις προσεχείς μέρες.

Ο κ. Μπατζιάκας έκανε ειδική αναφορά στις συμβάσεις για τα έργα του Θεάτρου Βόλου και του Μουσείου της Αργούς, καθώς επίσης και στο Τεχνικό Πρόγραμμα, στα έργα οδοποιίας, στις αναπλάσεις, στα κυκλοφοριακά έργα και στις ΑμΕΑ διαδρομές, καθώς επίσης και στην ολοκληρωμένη εγκατάσταση διαχείρισης απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου αλλά και στο μεγάλο έργο του διπλού αγωγού των λυμάτων.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει