«Ραντεβού στα Sixties» με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Τον Βόλο θα επισκεφθεί και φέτος, την Τετάρτη 12 Ιούνιου 2019 και ώρα 9.30 μ.μ. στο Θερινό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη», η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που φέτος έχει τίτλο «Ραντεβού στα Sixties», με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Πρόκειται για τη μία από τις τρεις συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα διοργανωθούν και φέτος σε όλη τη Θεσσαλία, με πρωτοβουλία του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού , με τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών Φορέων της Θεσσαλίας.

Οι φετινές συναυλίες με τίτλο «Ραντεβού στα Sixties» θα μας ταξιδέψουν στη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου και της δεκαετίας του 1960, μέσα από εξαιρετική μουσική, τραγούδι, εικόνες, χορογραφίες, νοσταλγία και έντονα συναισθήματα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της 40μελούς Μπάντας ΓΕΝ, που θα έλθει στο Βόλο με τους καλύτερους σολίστες της, έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος -Πλωτάρχης (ΠΝ), που έχει απογειώσει την καλή φήμη της Μπάντας τα τελευταία χρόνια και κατατάσσεται στις καλύτερες της Ευρωπαϊκής ηπείρου και προσκαλείται για εμφανίσεις σε όλη την υφήλιο.

Σολίστ : Μαρίζα Σακελλαρίου (σοπράνο), Θεόδωρος Μπιράκος (βαρύτονος) και Ανδρέας Καραούλης (τενόρος).
Χορογραφίες : Βάσω Τηλιοπούλου

Οι συναυλίες τον Ιούνιο 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο, στα Τρίκαλα και στα Φάρσαλα και έχουν ιερό σκοπό, δεδομένου ότι, πέραν της καλλιτεχνικής τους αξίας, θα στηριχτούν ταυτόχρονα ευπαθείς ομάδες σε Βόλο, Τρίκαλα και Φάρσαλα, όπως πάντα συμβαίνει όλα τα τελευταία χρόνια , κατά τα οποία το Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» συνεργάζεται με τη Μπάντα ΓΕΝ, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κοινωνικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί, σε συνεργασία με το ΓΕΝ, οι εξής συναυλίες :

1. Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 -Βόλος στο Θερινό Θέατρο Βόλου ‘Μελίνα Μερκούρη» (στήριξη ευπαθών ομάδων στο Βόλο)

2. Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 -Τρίκαλα, Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων (σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων και τον Σύλλογο Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων-στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου)

2. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 – Φάρσαλα , Αύλειος χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων (σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φαρσάλων-στήριξη Κοινωνικού Παντοπωλείου)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει