Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σχόλιο Αγραφιώτη σχετικά με την εγκύκλιο για την περικοπή των συντάξεων

Σε απόγνωση έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες το άγγελμα της είδησης για την κατάθεση της εγκυκλίου για την περικοπή των συντάξεων, ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι, τελικά, δεν θα υλοποιηθεί η εν λόγω απόφαση!

Τούτο επισημαίνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης, σε σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Σοκ και δέος προκαλεί η εγκύκλιος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις περικοπές των συντάξεων.

Ενώ, λοιπόν, το κονδύλι των συντάξεων για το 2018 ήταν 28,859 δισ. ευρώ, για το 2019 ανέρχεται στα 24,480 δισ., μια μείωση δηλαδή της τάξεως του 11,7% μέσα σε ένα χρόνο!

Και έπεται -προφανώς- και συνέχεια, καθώς ουδείς -προς το παρόν- έχει συνυπολογίσει τις συνέπειες του “μηδενισμού” του αφορολογήτου, στην τσέπη του Έλληνα πολίτη.

Τούτο, αποτελεί τη διγλωσσία των ανθρώπων που μας κυβερνάν, οι οποίοι συνεχίζουν να βιάζουν βάναυσα την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού…

…προχθές διατυμπάνιζαν ότι πέτυχαν να μην υλοποιηθεί η απόφαση της μείωσης των συντάξεων, χθες εξέδωσαν την σχετική εγκύκλιο.

Από εκεί και πέρα, τι να πει κανείς!”

Τα σχόλια μάλλον είναι περιττά…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει