ΣΕΞ στο Βόλο μέσω Γερμανίας – Συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας με την Interpol “έπιασε λαβράκι” θηλυκό 33ων ετών

Διαμένει στη Γερμανία και διαχειρίζεται ιστοσελίδα στην οποία υπάρχουν αγγελίες για ερωτικά ραντεβού

Ταυτοποιήθηκε από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία με την κατηγορία της μαστροπείας, μία 33χρονη από τη Βραζιλία, η οποία διαμένει στη Γερμανία και διαχειρίζεται ιστοσελίδα στην οποία υπάρχουν αγγελίες για ερωτικά ραντεβού.

Όπως έγινε γνωστό, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έφτασαν στα ίχνη της 33χρονης, μετά από την προσαγωγή μιας ομοεθνής της στις 2 Οκτωβρίου, η οποία χωρίς να το γωρίζει έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο του Βόλου με πελάτη, ο οποίος όμως ήταν αστυνομικός. Την διάθεση των προσημειωμένων χρημάτων από τον αστυνομικό και την αποδοχή τους από την νεαρή, ακολούθησε η προσαγωγή της στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ωστόσο στη συνέχεια η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη, καθώς το αδίκημα θεωρείται πταίσμα. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου όμως είχαν λάβει ήδη τις αναγκαίες πληροφορίες και έτσι η υπόθεση άρχισε να ερευνάται σε βάθος.

Μετά από συνεργασία με την Interpol, στην οποία καταπώς φαίνεται η 33χρονη ήταν γνωστή, το κουβάρι ξετυλίχθηκε, με την 33χρονη πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ η έρευνα για την εμπλοκή της και σε άλλες υποθέσεις μαστροπείας στο Βόλο και γενικότερα στην Ελλάδα, συνεχίζεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει