Σπάνια δίδυμα εντυπωσιάζουν όλο τον πλανήτη με τις μοναδικές εμφανίσεις τους

Κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται να είναι πολύχρωμα για να είναι αξιομνημόνευτα. Αυτό αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, από

τα παρακάτω δίδυμα αλμπίνο. Ίσως απασχολήσουν τον κόσμο της μόδας στο μέλλον, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής τους. Παρακάτω θα μάθετε για τη Λάρα και τη Μάρα Μπάουγορ.

Τα κορίτσια, είναι το επίκεντρο ενός φωτογραφικού έργου με το όνομα: «Σπάνια Λουλούδια». Ο φωτογράφος Βινίσιους Τερρανόβα, αποκαλύπτει την ιδιαίτερη ομορφιά τους μέσα από ξεχωριστές φωτογραφίες.

Οι πιθανότητες να γεννηθεί ένα παιδί με αλμπινισμό, είναι 1 στις 17.000! Οπότε, είναι σχεδόν αδύνατο να γεννηθούν δίδυμα αλμπίνο.

Με την μαγευτική τους εμφάνιση, δεν αποτελεί έκπληξη πως τα 11χρονα κορίτσια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρων πολλών διάσημων φωτογράφων. Κατάγονται από μια συνηθισμένη οικογένεια της Βραζιλίας.

Τα δίδυμα έχουν ήδη καταφέρει να γίνουν μοντέλα για διάφορες μάρκες και περιοδικά μόδας.

Η Λάρα και η Μάρα, έχουν μια ακόμη αδερφή, την Σεϊλά, που δεν έχει αλμπινισμό. Τα κορίτσια μοιάζουν μεταξύ τους, με μόνη διαφορά το χρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ιδιαίτερο, κοιτώντας τις φωτογραφίες.

«Αυτά τα κορίτσια εκφράζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο πόσο διαφορετική, μεγαλοπρεπή και τέλεια ομορφιά μπορεί να έχουν», λέει ο Βινίσιους. Είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε μαζί του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει