Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στ. Πιτσιόρλας: Εμπέδωση σταθερότητας και σταθερών προοπτικών

Για εμπέδωση σταθερότητας και θετικών προοπτικών για την ελληνική οικονομία κάνει λόγο, σε συνέντευξή του σε σαββατιάτικο φύλλο, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ενόψει της τρίτης αξιολόγησης, τόνισε ότι δεδομένων των -κατά τον ίδιο- καλών επιδόσεων της οικονομίας, θα πρέπει να μην υπάρξουν κενά ως προς την τήρηση και υλοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας.

Για τις διεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ο κ. Πιτσιόρλας σημείωσε ότι «μας αφορούν και τις παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Η δική μας αντίληψη ήταν πάντα η αντίληψη των ευρύτερων συναινέσεων και των συνεργασιών».

Όσον αφορά στις εκλογές, τόνισε ότι σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι 2 + 4. «Στα δύο χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές, η κυβέρνηση οφείλει να επιτύχει την έξοδο από τα μνημόνια και την επιτήρηση και να δώσει σαφή δείγματα του δικού της σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και τη δίκαιη ανάπτυξη».

Αναφερόμενος στα δεδομένα των δημοσκοπήσεων, τόνισε ότι «η δημοσιονομική αντιπολίτευση αθροίζει βεβαίως ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, εκλογές όμως δεν κερδίζει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει