Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή

«Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή, είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας για την απομάκρυνση από το ΚΙΝΑΛ ότι ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο.

«Από το να ‘χουμε καβγαδάκια, καλύτερα να χωρίσουμε. Καλή επιλογή και για το Ποτάμι, αλλά και για το ΚΙΝΑΛ, ώστε να μην έχουν οι δυο οργανισμοί φθορά», εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιρρίπτοντας πάντως εμμέσως ευθύνες στη Φώφη Γεννηματά για τους διακριτούς δρόμους των δύο σχηματισμών.

«Δεν ρωτηθήκαμε για τις τελευταίες αποφάσεις όπως το Μακεδονικό και τις εκλογές “εδώ και τώρα”… Αυτά ήταν κόντρα σε όσους μετείχαν στο Πολιτικό Συμβούλιο, αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Έγιναν λάθη και από εμάς που δεν έδωσαν την ώθηση που θέλαμε σε αυτό το εγχείρημα», αποσαφήνισε.

Ήταν, σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης, μια δύσκολη και όχι ευχάριστη απόφαση, είχαμε επενδύσει πολλά στο ΚΙΝΑΛ, αλλά όταν βλέπεις ότι κάτι δεν προχωράει πρέπει να παίρνεις απόφαση όπως συμβαίνει και στη ζωή.