Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Στο βαθμό του υποστράτηγου προήχθη ο Ιωάννης Τόλιας – Αναλαμβάνει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής

Ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης διατηρεί τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, ενώ στον ίδιο βαθμό προήχθησαν οι κ.κ. Βασίλης Καραΐσκος και Μίλτος Αλεξάκης

Τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο υποστράτηγος πλέον στον βαθμό, μετά τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, Ιωάννης Τόλιας.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος αναλαμβάνει την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, κρίθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τη συμμετοχή του Υπαρχηγού του Σώματος, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Με τις κρίσεις να συνεχίζονται εις ότι αφορά τους Αστυνομικούς Διευθυντές, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλης Μαρκογιαννάκης κρίθηκε διατηρητέος στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, ενώ στον ίδιο βαθμό κρίθηκαν προακτέοι οι μέχρι πρότινος Υποδιευθυντές Γενικών Καθηκόντων Βασίλης Καραΐσκος και Μίλτος Αλεξάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει