Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Sun: Ο Μέρντοχ βρέθηκε νεκρός στον κήπο του…

Η ομάδα χάκερ LulzSec επέστρεψε στη δράση, «χτυπώντας» ιστοσελίδες μέσων ενημέρωσης του ομίλου News Corporation του Ρούπερτ Μέρντοχ. Στο, δε, πρωτοσέλιδο της βρετανικής ταμπλόιντ Sun ανήρτησαν αναγγελία του θανάτου του μεγιστάνα του Τύπου!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TechCrunch, η ομάδα LulzSec εμφάνισε στην πρώτη σελίδα της Sun την ψευδή πληροφορία σύμφωνα με την οποία «ο Ρούπερτ Μέρντοχ, αμφιλεγόμενος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, βρέθηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, νεκρός στον κήπο του έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα παλάδιου, μετάλλου που χρησιμοποιείται στους καταλύτες των βενζινοκινητήρων και στα οδοντιατρικά σφραγίσματα.

Αργά χθες το βράδυ οι χρήστες του Ίντερνετ που ήθελαν να επισκεφθούν την πρώτη σελίδα της Sun περνούσαν κατευθείαν στο Twitter της LulzSec για να διαβάσουν το εξής μήνυμα: «Έχουμε καταλάβει τη Sun/News of the World… δεν πρόκειται παρά για την φάση Νο 1 – περιμένετε να δείτε τη Lulz τις επόμενες ημέρες».

Στις 25 Ιουνίου η LulzSec είχε ανακοινώσει το τέλος των δραστηριοτήτων της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για μία εκστρατεία 50 ημερών που έφερε στο φως το πόσο ευάλωτα σε επιθέσεις είναι τα συστήματα πολλών κυβερνητικών και ιδιωτικών οργανισμών, όπως η CIA και η βρετανική αστυνομία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει