Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ: Η υπομονή εξαντλήθηκε

“Άνευ ουσίας η αίτηση αναίρεσης της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ, κατά της τελεσίδικης απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ για τους μισθούς”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο κατά της δικαίωσης μας από το δικαστήριο, μοναδικό σκοπό έχει την προσπάθεια καθυστέρησης και μετατόπισης της ευθύνης για την υλοποίηση της απόφασης αυτής στην επόμενη διοίκηση μιας άλλης δημοτικής αρχής, για γνωστούς η αγνώστους πολιτικούς λόγους.

Κύριοι, σας κάνουμε γνωστό ότι η αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, δεν σας αποδεσμεύει από την υποχρέωση και την ποινική ευθύνη που έχετε ως διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, να εφαρμόσετε την δικαστική απόφαση. Σε καμία περίπτωση δε, δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ, ως προς της νομικές κινήσεις που γίνονται, ώστε και να αναγκαστείτε όπως από τον νόμο έχετε υποχρέωση να εφαρμόσετε την δικαστική απόφαση, αλλά ούτε να αποφύγετε όποιες νομικές συνέπειες έχετε για την ΜΗ συμμόρφωση σας, έναντι της δικαιοσύνης.

Κύριοι η υπομονή που έχουμε δείξει στους 20 μήνες και η προσπάθεια μας για έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, εξαντλήθηκε.

Πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, όπου καλείστε να απολογηθείτε για την μη συμμόρφωση έναντι μιας δικαστικής απόφασης.

Σας καλούμε την ύστατη ώρα να επικρατήσει η λογική και να εφαρμόσετε την απόφαση του Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ, στις 15/11/2016. Σε διαφορετική περίπτωση… ραντεβού τον Σεπτέμβρη…

Υ.Γ. Η ΛΕΥΚΗ ψήφος του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ. Μίλτου Καλόγηρου, μας βρίσκει αντίθετους!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει