Συνάντηση Μεϊκόπουλου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ – Έρχονται άμεσα δύο οδηγοί ασθενοφόρων στην Μαγνησία

Κοινός τόπος η ανάγκη διενέργειας προσλήψεων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα

Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με τον εκτελών χρέη Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδη Μυλωνά τη Δευτέρα, με θέμα την στελέχωση του ΕΚΑΒ του Ν. Μαγνησίας, με στόχο την επαρκή κάλυψη των Κέντρων Υγείας του Νόμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Ειδικότερα, ο βουλευτής επεσήμανε ότι η επαρκής επάνδρωση των ασθενοφόρων και η αύξηση των διαθέσιμων οδηγών, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι βάρδιες για όλο το Νομό, αποτελεί πάγιο αίτημα των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ, ειδικά στα Κέντρα Υγείας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία και στο τραγικό περιστατικό του Βελεστίνου.

Όπως τόνισε μάλιστα στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, από προσωπική έρευνα που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο Βουλευτής, καταγράφοντας τις ανάγκες των πρωτοβάθμιων δομών υγείας της Μαγνησίας και την οποία είχε κοινοποιήσει στο Υπουργείο Υγείας και στην 5η Υ.ΠΕ., διαπίστωσε προσωπικά και μετέφερε, ότι η ενίσχυση του ΕΚΑΒ του Νομού σε προσωπικό είναι απαραίτητη, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι ανάγκες των Κέντρων Υγείας.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ακούγοντας τον βουλευτή, προέβη σε επικοινωνία με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Αυγέρη και αποφάσισε σε πρώτη φάση, την στελέχωση του ΕΚΑΒ Μαγνησίας με δύο ακόμη άτομα που θα αναλάβουν καθήκοντα μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Νοεμβρίου και τα οποία θα τοποθετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του Νομού, μη παραγνωρίζοντας ωστόσο και την ανάγκη διενέργειας προσλήψεων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει