Συστάσεις Μητσοτάκη σε Μοσκοβισί: Καμία καθαρή έξοδος

Τον Αύγουστο δεν θα υπάρχει καθαρή έξοδος, αλλά επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία. Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τις διαρκείς αποτυχίες της κυβέρνησης στους αναπτυξιακούς στόχους.

«Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015» και ότι «η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο» είπε ο κ. Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του «καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτυγχάνει διαρκώς να επιτύχει ακόμη και τους αναπτυξιακούς στόχους που η ίδια θέτει, όπως και να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ιδίως στη Δημόσια Διοίκηση».

Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Μητσοτάκης συνέστησε στον κ. Μοσκοβισί να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του, «σεβόμενος τις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, πόσο μάλλον τις εντελώς αχρείαστες που επιβλήθηκαν στους πολίτες τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και εκείνες που δυστυχώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το προσεχές διάστημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει