Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τα άπλυτα ρούχα του γυμναστηρίου κάνουν κακό στο πέος σου

Από μικρός άκουγες τη μαμά σου να σου φωνάζει για τα ρούχα σου. Να αλλάζεις πιο συχνά, να τα βάζεις στα άπλυτα, να μην κυκλοφορείς σαν λέτσος.
Μετά απ’ αυτό το κείμενο θα έχει ακόμα ένα πάτημα, γι’ αυτό αν δε θες να μπλέξεις, απομάκρυνε την από την οθόνη. Γιατί όσα θα διαβάσεις δεν απέχουν πολύ από τις φωνές της.

Τα ρούχα του γυμναστηρίου είναι το αντικείμενο που μας αφορά. Τα φοράς, ασκείσαι, ιδρώνεις και όταν τελειώνεις τη γυμναστική εξακολουθείς να τα φοράς. Μέχρι να πας στο σπίτι.

Καμιά φορά μπορεί να βαρεθείς να τα πλύνεις και να τα βάλεις ξανά την επόμενη μέρα. Αυτό είναι λάθος όχι μόνο για τον λόγο ότι θα μυρίζεις πολύ περισσότερο, αλλά κυρίως γιατί θα προκαλέσεις προβλήματα στο πέος σου.

Ο ιδρώτας και το σκοτεινό περιβάλλον που βρίσκεται στην περιοχή σου είναι «φιλέτο» για τους εργολάβους-μύκητες. Και τα βακτήρια. Οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι ιδανικές για την ανάπτυξη τους και αυτό εννοείται πως θα σου προκαλέσει θέματα.

Η μυκητιασική λοίμωξη και η μπαλανίτιδα είναι δύο από τα πιο πιθανά, με τον γνωστό μας από τη βιολογία μύκητα κάντιντα να εγκαθίσταται και να πληθύνεται γύρω από το πέος σου. Φαγούρα, δερματική λοίμωξη είναι δύο απότοκα που θα αντιμετωπίσεις.

Όσο περισσότερο φοράς τα ιδρωμένα κολλητά παντελόνια, τόσο περισσότερο ρισκάρεις. Γι’ αυτό άμεσο ντους μετά τη γυμναστική και προφανώς θα έχεις στην τσάντα ένα δεύτερο σορτσάκι ή παντελόνι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει