Θανάσης Μόρας στο Marconi 96,1 – Εντυπωσίασε στα ερτζιανά ο νεαρός υποψήφιος του Αγοραστού

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Τη δουλειά μου δεν πρόκειται να την αφήσω, από αυτή ζω, από αυτή βγάζω το ψωμί μου. Από εκεί και πέρα, εάν αναλάβω κάτι, δίνω και ψυχή και σώμα…”

Φρέσκιες ιδέες, αντίληψη βασισμένη στη διαφορετικότητα που επιβάλλουν οι καιροί και όραμα, μέσα από σκληρή δουλειά και μάλιστα από νέους ανθρώπους που έχουν κολλήσει ένσημα. Αυτό παρουσίασε το πρωινό της Πέμπτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, ο Θανάσης Μόρας.

Ο νεαρός υποψήφιος του Κώστα Αγοραστού στην Π.Ε. Μαγνησίας, εκτίμησε νίκη του συνδυασμού από την 1η Κυριακή, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θεωρώ ότι ο Κώστας Αγοραστός θα είνα νικητής από την 1η Κυριακή. Αυτό λαμβάνω, τα μηνύματα είναι θετικά. Έχει δείξει έργο ο Κώστας ο Αγοραστός, έχει δείξει έργο και η Δωροθέα η Κολυνδρίνη εδώ στο Νομό συγκεκριμένα, από εκεί και πέρα εμείς θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε, να βοηθήσουμε, να παλέψουμε, να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα για το Νομό μας”.

Όσο για την στόχευσή του; Η ίδια η καθημερινότητα του συντοπίτη, αφού όπως είπε “Η μητέρα των μαχών όλων των προβλημάτων είναι η καθημερινότητά μας”.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η απάντησή του αναφορικά με την εργασία του σε σχέση με την υποψηφιότητά του: “Τη δουλειά μου δεν πρόκειται να την αφήσω, από αυτή ζω, από αυτή βγάζω το ψωμί μου. Από εκεί και πέρα, εάν αναλάβω κάτι, δίνω και ψυχή και σώμα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει