Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Θρίλερ με εξαφάνιση ποδοσφαιριστή της Premier League – Είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει στο παρελθόν

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις. Ο αθλητής έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του και η έγκυος σύζυγός του απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League, Clarke Carlisle, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Burnley, Watford και Blackpool.
Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με την ψυχική του υγεία, ενώ είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλει τέλος στην ζωή του, όταν έπεσε στις ρόδες διερχόμενου φορτηγού στο Γιορκσάιρ.
Ο ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε στις 6 το πρωί από το Μάντσεστερ, με τη γυναίκα του να απευθύνει δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του.
«Είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι για τον Clarke Carlisle και παροτρύνουμε όποιον τον δει ή ξέρει που βρίσκεται να επικοινωνήσει μαζί μας. Απευθυνόμαστε και στον Clarke Carlisle να επικοινωνήσει μαζί μας αν δει αυτή την έκκληση και να μας ενημερώσει πως είναι ασφαλής», τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Steve Holgate.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει