Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Της έπεσε το κινητό στο μετρό, βούτηξε να το πιάσει και προκάλεσε χάος

άος προκλήθηκε στις συγκοινωνίες στο Λονδίνο κατά τις ώρες αιχμής όταν μία γυναίκα έχασε το κινητό της τηλέφωνο μέσα στις ράγες του μετρό και θεώρησε σωστό να… «βουτήξει» να το σώσει. Μία άλλη, πάλι, πέρασε σε απαγορευμένη περιοχή, περπατώντας σύριζα στην αποβάθρα με κίνδυνο να πέσει μέσα.

Όλες οι γραμμές του μετρό σταμάτησαν τα δρομολόγιά τους μέχρι τα μεσάνυχτα προκειμένου οι υπεύθυνοι να σιγουρευτούν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο σοβαρό ατύχημα στις ράγες. «Όταν το ρεύμα στις ράγες κλείσει θέλει αρκετή ώρα να επανέλθει. Για αυτό και οι υπάλληλοι στους σταθμούς έχουν ειδικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να πιάνουν ό,τι αντικείμενο πέσει στις ράγες», σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας μεταφορών.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η Dailymail, η μία από τις δύο γυναίκες φαίνεται να καβγαδίζει με τους υπαλλήλους και μετά έξαλλη να βουτά για να πιάσει το κινητό της.

Άλλοι πάλι ανέφεραν ότι η δεύτερη γυναίκα περπάτησε σε απαγορευμένη περιοχή για να σώσει την πρώτη που ήταν μέσα στις ράγες η οποία φέρεται να ήταν μεθυσμένη.

Πάντως οι χρήστες στο Twitter σε γενικές γραμμές αντιμετώπισαν με χιούμορ την καθυστέρηση στα δρομολόγια λόγω της απερίσκεπτης ενέργειας της γυναίκας. «Εμείς οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες της γραμμής που θέλαμε να πάμε σπίτια μας, βρίσκουμε συνετό να κάνουμε όλοι μία κουβέντα για τις επιλογές που έχεις κάνεις την ζωή σου», έγραψε εύστοχα ένας χρήστης στο Twitter.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει