Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

To “e-Volos.gr” είναι και πάλι on-line

Για πάνω από μία ώρα το e-Volos.gr ήταν off-line, όπως και όλα τα υπόλοιπα τα υπόλοιπα site της εταιρείας μας (e-Rock.gr, MarconiRadio.gr κ.α.), λόγω ξαφνικής και τεράστιας σε αριθμό αύξησης κινητικότητας, άρα και εργασιών, στον server μας.

Η διεύθυνση, όπως και η Συντατική Ομάδα του e-Volos.gr, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – χρήστες μας και να τους ευχαριστήσουμε για τις δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις τους, οι οποίες, μέσα σε ελάχιστες ώρες, μας έστειλαν πλάι στις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας μας και όχι μόνον…, όπου και φυσικά παραμένουμε.

Το όποιο πρόβλημα, μετά από πολύωρη εργασία του τεχνικού μας τμήματος, το οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα, έχει επιλυθεί και μπορείτε ανενόχλητοι πλέον να χρησιμοποιείται τις υπηρεσίες μας και να σερφάρετε συντροφιά μας.

Όλα αυτά βέβαια σημαίνουν πολλά περισσότερα, που για να τα αναλύσουμε θα πρέπει να γράψουμε πολλές ακόμα παραγράφους. Ας σταθούμε λοιπόν στο εξής: Η ενημέρωση στο Νομό Μαγνησίας άλλαξε σελίδα και μάλιστα μέσα σε μία μόνο ημέρα. Τόσο εύκολο ήταν τελικά…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει