Το Γυμνάσιο Αγριάς έτρεξε για τη ΦΛΟΓΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Γυμνάσιο Αγριάς στήριξε με 25 συμμετοχές (μαθητές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Γονέων) τον φιλανθρωπικό αγώνα “ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ VIRTUAL”.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν «Η ΦΛΟΓΑ» (Σύλλογος Γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ) παράρτημα Μαγνησίας, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ-Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και ο Κένταυρος Βόλου.

Για την ιστορία για τη ΦΛΟΓΑ έτρεξαν οι μαθητές: Παπαντωνίου Θάνος, Βαμβάκος Χάρης, Μακρής Γιώργος, Μακρή Ριάννα, Παξιμαδάκης Χάρης, Ρούσου Μαρία-Ελένη, Χλέμπου Χριστίνα ενώ από την πλευρά των γονέων και κηδεμόνων έτρεξαν οι: Παπαντωνίου Δημήτριος, Μακρής Βλάσιος, Μαλικιώση Χριστίνα, Παπαλεξανδράτος Κωνσταντίνος, Βαμβάκος Απόστολος, Παξιμαδάκης Χρήστος, Χολέβας Κωνσταντίνος, Θεοδωροπούλου Φωτεινή, Καφετζόπουλος Θάνος, Ζαχαρόπουλος Νίκος, Μουτσόπουλος Φώτης, Σαμαράς Δημήτρης, Ζαρίφης Άρης, Ζαφειρίου Γιώργος, Νικοπούλου Ορθοδοξία, Τσαμαρδίνου Στέλλα και Μιτζέλου Ρένα.

Μαζί μας έτρεξε “τιμής ένεκεν” ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Νίκος Σκιαθίτης, εκλεκτός φίλος του Συλλόγου, που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε μας δράση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τα παιδιά μας, το ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος για την άψογη οργάνωση και συνεργασία, καθώς και την κα Ντίνα Τριανταφύλλου από τη Φλόγα Μαγνησίας για τη συνολική προσφορά της και την άριστη συνεργασία με το Σύλλογό μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγριάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει