Το μήνυμα του Χατζηκυριάκου στους Αλμυριώτες μέσα από το Marconi 96,1: Έμαθα από τα λάθη μου και είμαι έτοιμος να προσφέρω αυτά που αισθάνομαι και μπορώ

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που πρέπει να αποκτήσει ξανά το ανθρώπινο πρόσωπό του…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, εντοπίζοντας λάθη της νυν Δημοτικής Αρχής Εσερίδη και αναπτύσσοντας το όραμα και τις ιδέες του συνδυασμού του για τον Αλμυρό του αύριο.

Σε μια συνέντευξη και με προσωπικό χαρακτήρα, ο Βαγγέλης Χατζηκύριακος δεν δίστασε να μιλήσει και για τα λάθη της δικής του θητείας, λέγοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που πρέπει να αποκτήσει ξανά το ανθρώπινο πρόσωπό του και η ανάγκη μας οδηγήσει να είμαστε παρόντες. Να εκφράζει τις αξίες της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης και να ξαναδρομολογήσει τις διαδικασίες για να έρθει η ανάπτυξη στον τόπο μας. Να γίνει πάλι δηλαδή ο Δήμος μας πρωτοπόρος στην υλοποίηση των πραγματικών έργων που βίαια σταμάτησε την προηγούμενη τετραετία για κάποιους λόγους. Είμαστε έτοιμοι, περισσότερο ώριμοι, μάθαμε από τα λάθη μας και βέβαια μπορώ να πω, εάν μου επιτρέψετε προσωπικά, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, με την εμπειρία μου και τη γνώση μου και αναγνωρίζοντας τα λάθη μου, να μπορέσω να προσφέρω αυτά που αισθάνομαι και μπορώ στους δημότες μας. Αυτό το μήνυμα θέλω να δώσω στους δημότες”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει