Τριαντόπουλος στον Κουμιώτη: Το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης ένα από τα projects της Μαγνησίας – Ακολουθούν μεγάλες εκπλήξεις

HXHTIKO: “Να μην χαλαρώσουμε. Πρέπει να προσέχουμε, για να έχουμε…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος, τόσο για θέματα οικονομικά, όπως η Επιστρεπτέα Προκαταβολή, όσο και για τα εν εξελίξει projects της Μαγνησίας, όπως αυτό του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης, για το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, όπως όλα δείχνουν το Σάββατο στο Βόλο, σε επίπεδο τεχνικών συζητήσεων, με τη συμμετοχή του ιδίου, του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκου αλλά και του προέδρου του Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης Περάματος, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου.

Ο κ. Τριαντόπουλος, τόνισε ότι είναι ανάγκη να αναδειχθεί το κομμάτι των Μουσείων στην Μαγνησία, αφού μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης,  ενώ ερωτηθείς σχετικά με τα υπόλοιπα projects που αφορούν στην Μαγνησία, δήλωσε ότι ακολουθούν μεγάλες εκπλήξεις.

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους ακροατές, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Να μην χαλαρώσουμε. Πρέπει να προσέχουμε, για να έχουμε.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει