Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τρίμηνες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας, από 31 Αυγούστου έως 30 Νοεμβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, τίθενται σε ισχύ στο οδικό δίκτυο του δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των εργασιών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Ειδικότερα, στο τρίμηνο αυτό προβλέπονται:

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μωραϊτίνη (ύψος Αγ. Σκέπης) έως τη συμβολή της με την οδό Ι. Φίξ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τα 200 έως τα 100 μέτρα πριν την περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα της 250 μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Ι. Φίξ, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο τμήμα της 350 μέτρα πριν τη συμβολή της με την οδό Ι. Φίξ, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Η Τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.