Τσοχατζόπουλος: Στοχεύουν σε νέα δίωξή μου

Καταγγελίες για ‘στήσιμο’ νέας δίωξης σε βάρος του κάνει ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος με δήλωσή του

“Καταγγέλλω και προειδοποιώ ότι τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα πράκτορες-ψευδομάρτυρες,-παρανοϊκοί, να πρωτοστατούν, να συνωμοτούν, να σκευωρούν.

Επιχειρούν να στήσουν ξανά νέες πολιτικές διώξεις, όπως έγινε την άνοιξη του 2010, τότε που η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου προωθούσε σταθερά στο ΠΑΣΟΚ πολιτικές διώξεις εις βάρος της παντελώς αθώας γυναίκας μου,  της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, μάνας του ανήλικου, δεκάχρονου γιού μας και εμένα, πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας (1996-2001) και πρώην Υπουργό Ανάπτυξης (2001-2004).

Στοχεύουν εναντίον και εις βάρος της οικογένειας μας, της γυναίκας μου και του ανήλικου παιδιού μας, μέσα από μια νέα επικοινωνιακή “καταιγίδα” με υβριστές, συκοφάντες και λασπολόγους, και, μέσα από τα media, να “κατασκευάσουν” εκ νέου τη διαπόμπευση και τον διασυρμό, για την εξόντωση μας, στην κοινωνία μας, στην Ελλάδα, στους πολίτες, στο λαό μας!

Ζητώ η Πολιτεία μας σήμερα, το 2018, που από το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία, προσφέρει εγγυημένο δικαίωμα προστασίας στους πολίτες της και σε κάθε μάνα ανήλικου παιδιού να προσφέρει ασφάλεια και προστασία στη γυναίκα μου, στον ανήλικο γιό μου, στην οικογένεια μας.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει