Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ κατά τη διάρκεια της νύχτας στα γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης Βόλου

Για γνωστούς – άγνωστους και ηθικούς αυτουργούς κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου, ο οποίος υπέβαλε μηνύσεις κατ’ αγνώστων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι γνωστοί – άγνωστοι ανεγκέφαλοι προχώρησαν στη διάρκεια της νύχτας σε βανδαλισμούς σε βάρος της περιουσίας του Βολιώτικου λαού, προκαλώντας φθορές στα δημοτικά γήπεδα ΕΑΚ και Νεάπολης και αναγράφοντας υβριστικά συνθήματα ενός και εκτός των εγκαταστάσεων.

Η Δημοτική Αρχή υποχρεωμένη από το καθήκον της να προστατεύει τη δημοτική περιουσία προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων κατ’ αγνώστων και είμαστε βέβαιοι ότι οι φυσικοί αυτουργοί είναι θέμα λίγων ημερών να εντοπιστούν και να υποχρεωθούν να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ωστόσο υπάρχουν οι κυρίως υπεύθυνοι, οι ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που δηλητηριάζουν και διχάζουν την κοινωνία, για τα ιδιοτελή, κομματικά ή προσωπικά, συμφέροντά τους, με δηλώσεις και συγκεκριμένες ενέργειες, που χειραγωγούν και κατευθύνουν ανώριμους και φανατικούς σε εγκληματικές πράξεις.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να κινηθούν και προς αυτή την κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει