Βαρουφάκης από το Radio Marconi του Βόλου: Η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη εξαρτάται από την είσοδο του Μέρα 25 στη Βουλή

ΗΧΗΤΙΚΟ – Απάντησε και σε ερωτήματα ακροατών: “Προσωπικά σέβομαι τον κόσμο της ΝΔ γενικά, αυτή η συγκεκριμένη ηγεσία της ΝΔ θα στραφεί εναντίον των συμφερόντων της πλειοψηφίας των ανθρώπων που θα ψηφίσουν τη ΝΔ…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε, με αφορμή την επίσκεψή του την Πέμπτη στην πόλη, ο Γραμματέας του Μέρα 25 Γιάνης Βαρουφάκης, απαντώντας μάλιστα και σε ερωτήματα ακροατών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης, αναφερθείς στον ρόλο του Μέρα 25 την επόμενη μέρα στη Βουλή, τόνισε: “Εμείς είμαστε οι μοναδικοί που δεν ενδιαφερόμαστε ούτε για να γίνουμε βουλευτές, ούτε για να γίνουμε υπουργοί, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι σε αυτή τη βουλή να καταθέτουμε αντινομοσχέδια απέναντι σε αυτά που θα καταθέτει ο κ. Μητσοτάκης, γιατί κακά τα ψέματα ο κ. Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός την 8η Ιουλίου, με στόχο να λύνουμε τα προβλήματα και να μην τα χειροτερεύουμε”.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο αυτοδυναμία της ΝΔ, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε: “Αυτό θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ξέρετε, αυτή είναι η αριθμητική του εκλογικού Νόμου, από το κατά πόσο το Μέρα 25 θα μπει στη βουλή. Όσοι πραγματικά θέλουν να ψαλιδίσουν την αυτοδυναμία, όχι γενικά της ΝΔ, γιατί ξέρετε προσωπικά σέβομαι τον κόσμο της ΝΔ γενικά, αυτής της συγκεκριμένης ηγεσίας της ΝΔ, η οποία τελικά θα δείτε ότι θα στραφεί εναντίον των συμφερόντων της πλειοψηφίας των ανθρώπων που θα ψηφίσουν τη ΝΔ, αν θέλουμε να ψαλιδίσουμε την αυτοδυναμία, πρέπει να μπει το Μέρα 25 στη Βουλή”.

Εν συνεχεία ο κ. Βαρουφάκης δέχθηκε ερωτήσεις και απάντησε για διάφορα θέματα, για την οικογένειά του, τα παιδικά του χρόνια ακόμα και για τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου επηρέασε την επαγγελματική του κατεύθυνση, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις ακροατών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει