Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

VIDEO-ΣΟΚ: Την βίαζαν και την ανάγκαζαν να σκοτώνει!

Εάν ήθελε να ζήσει, έπρεπε να σκοτώνει «εξεγερμένους»…

Στα 19 της χρόνια, η Νασρίν από τη Λιβύη βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, σκεπασμένη με μία κουβέρτα και στην πόρτα στέκεται ένας φρουρός για να την φυλάει. Μιλάει και τρέμει. Στο μυαλό της γυρνούν βασανιστικά και επώδυνα όλα αυτά που έζησε, όντας μέλος της γυναικείας εθνοφρουράς του Καντάφι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας οικογενειακός «φίλος» την άρπαξε με τη βία από τη μητέρα της, που πάσχει από καρκίνο. Την εκπαίδευσαν για να χειρίζεται τα όπλα και στη συνέχεια την τοποθέτησαν στο αρχηγείο της 77ης Ταξιαρχίας, δίπλα στο συγκρότημα Μπαμπ Αλ Αζίζια του Καντάφι. Αυτή και άλλες 100 γυναίκες, κάποιες από τις οποίες ήταν και φανατικές του καθεστώτος. Εκείνη όχι, άλλα δεν είχε άλλη επιλογή…

Όταν ξεκίνησε η επανάσταση τον Φεβρουάριο, ο διοικητής της τη βίασε, για πρώτη φορά. «Ούρλιαξα», λέει η 19χρονη, αλλά δεν είπε τίποτα. Η συνέχεια είχε και άλλους βιασμούς από άλλους διοικητές. Όταν οι εξεγερμένοι έφτασαν στην Τρίπολη, της ανακοίνωσαν ότι θα γίνει «εκτελεστής». Ομολόγησε κλαίγοντας ότι σκότωσε 11 ανθρώπους, όλοι νέοι. Εάν δεν σκότωνε, θα την σκότωναν οι «φύλακες» της. Δραπέτευσε, πηδώντας από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου κτηρίου, την ώρα που ξέσπασε μάχη πίσω της. Την έπιασαν επαναστάτες και την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Αν και οι επαναστάτες σχεδιάζουν να την προσάγουν σε δίκη, αρκετοί είναι αυτοί που την λυπούνται, όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου.

«Είναι συνεχώς σιωπηλή. Την παρακολουθώ στενά, προσπαθεί να κοιμάται συνεχώς για να ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Αλλά δεν υπάρχει διαφυγή», λέει η γιατρός.

«Θέλω να πάω σπίτι μου, θέλω την μητέρα μου», δήλωσε, κλαίγοντας, η Νασρίν.

Αυτή είναι μία μόνο από τις συγκλονιστικές ιστορίες, που εκτυλίσσονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του καθεστώτος του Καντάφι. Κορίτσια χωρίς ζωή, που το μόνο που γνώρισαν ήταν η βία, το αίμα, τα όπλα και τα βασανιστήρια….

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει