Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΒΟΛΟΣ: 37 μήνες φυλάκιση στον 20χρονο που τράβηξε μαχαίρι στην 40χρονη…

Δήλωσε αδυναμία πληρωμής της εγγύησης και εκδόθηκε απόφαση φυλάκισης στις φυλακές Κασσαβέτιας

Ένοχο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή και παράνομη οπλοφορία έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον 20χρονο, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου ενεπλάκη σε επεισόδια με 40χρονη, τραβώντας μαχαίρι και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκης 37 μηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, δίνοντας του τη δυνατότητα η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα υπο τον όρο της εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ.

Ο 20χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν επειδή η οικογένεια της 40χρονης χρωστούσε χρήματα στην οικογένειά του και θεωρούσε ότι με το μηχανάκι που του είχε δανείσει η 40χρονη μπορούσε να εξοφληθεί το χρέος, ωστόσο παραδέχτηκε τις κατηγορίες και δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Η 40χρονη από πλευρά της περιέγραψε αναλυτικά το συμβάν, με τις απειλές του 20χρονου με μαχαίρι μπροστά στα ανήλικα παιδιά της.

Ισχυρίστηκε ότι το επεισόδιο συνέβη διότι ζητούσε από τον 20χρονο να της επιστρέψει το μηχανάκι που του είχε δανείσει ως φίλο του γιου της και εκείνος, αντί για ευχαριστώ, στις οχλήσεις απαντούσε με απειλές, μέχρι που έφτασε έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβάν έληξε με παρέμβαση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, ο οποίος μετά το πέρας της δίκης δήλωσε αδυναμία πληρωμής της εγγύησης, με αποτέλεσμα να εκδοθεί απόφαση φυλάκισης στις φυλακές Κασσαβέτιας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει