ΒΟΛΟΣ: Φιάσκο η “χρυσή” διάρρηξη; Ο Ν. Δεληγεώργης μιλά για μόλις 50.000 ευρώ και διαψεύδει τα ρεπορτάζ

Τί εξετάζουν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Όπως το σύνολο των Βολιωτών, έτσι και η συντακτική ομάδα του e-Volos.gr, παρακολουθεί τα τελευταία 24ωρα στα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων ένα σωστό πάρτυ κλεμμένων εκατομμυρίων ευρώ και εκατοντάδων χρυσών λιρών.

Ο λόγος για την λεία διαρρήκτη ή διαρρηκτών στην οικία Δεληγεώργη, οι οποίες την μία ημέρα εμφανίζονται, στα δημοσιεύματα, να είναι 400, την επόμενη 900 και τα αρχικά 1,3 εκατομμύρια, τελικώς να μην ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ και μάλιστα κατά δήλωση του ίδιου του Ν. Δεληγεώργη την Τετάρτη, η οποία έρχεται να διαψεύσει όλα τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα.

Τί συνέβη όμως πραγματικά; Πόσα χρήματα, πόσες χρυσές λίρες και από πού προερχόμενα (διότι τέθηκε και αυτό σε δημοσιεύματα) βρίσκονταν μέσα στην οικεία; Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι γέννησαν από το μυαλό τους το ποσό των 1,3 εκ. και τον αριθμό των λιρών;

Το ρεπορτάζ του e-Volos.gr, στηριζόμενο στις αστυνομικές του πηγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, κάνει λόγο για ένα μονάχα δεδομένο, που δεν είναι άλλο από αυτή καθ’ αυτή τη διάρρηξη. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν γνωρίζουν ακόμη εάν ήταν “χρυσή”, σε κάθε περίπτωση όμως θεωρούν ότι είναι η μόνη δεδομένη, με κάθε τί άλλο να εξετάζεται με την δέουσα προσοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει