ΒΟΛΟΣ: “Πόλεμος” για το Χωριό του Άη Βασίλη

Δημοτική αρχή Βόλου: Η ίδια απόφαση κρίθηκε πέρυσι νόμιμη από την επιτροπή του άρθρου 152 και εύλογα η ίδια απόφαση θα ισχύσει και φέτος

Διαβάστε την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Βόλου, στον απόηχο της ακύρωσης της απόφασής της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με τη φόρα που έχει πάρει ο Δασάρχης Ντίτορας, που από τη θέση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης σχεδόν καθημερινά προσπαθεί να δείξει την αφοσίωσή του, σε αυτούς που τον διόρισαν, ακυρώνοντας αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι πολύ πιθανό να απαγορεύσει και τον γιορτασμό των Χριστουγέννων ή και τον… ερχομό του Αη Βασίλη!!!

Νομίζει, προφανώς, ο Δασάρχης, που καθαιρεί ακόμα και… νεκρούς συναδέλφους του, ότι θα υποκαταστήσει το νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένο ανώτατο πολιτικό όργανο της πόλης, το Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως για να γλυκάνει και τον πόνο του αλήστου μνήμης μέντορά του, Λάκη, πρώην Νομάρχη.

Βεβαίως πλανάται πλάνην οικτράν και απλώς εκτίθεται, αν και κρίνοντας από τις πράξεις του δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα γι’ αυτό. Τον ενημερώνουμε πάντως ότι η ίδια απόφαση, για το χωριό του Αη Βασίλη, κρίθηκε πέρυσι νόμιμη από την επιτροπή του άρθρου 152 και εύλογα η ίδια απόφαση θα ισχύσει και φέτος.

Σε κάθε περίπτωση οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τις τύχες της πόλης διαχειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μια Δημοτική Αρχή που επιλέχθηκε με δημοκρατικό τρόπο από τους ίδιους του πολίτες για να υπηρετήσει τα συμφέροντά τους και οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχτούν κυβερνητικούς ή βασιλικούς επιτρόπους, που νοθεύουν και ακυρώνουν την επιλογή τους. Αν αλλάξει το καθεστώς ίσως τον διορίσουν και δήμαρχο, με προίκα την συμμετοχή του στην περίφημη Νομαρχιακή Αρχή, που ανέθεσε έργο σε… νεκρό εργολάβο (μανία με τους νεκρούς αυτοί οι άνθρωποι)!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει