Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ζαχαριάδης στο Marconi 96,1: Συμφέροντα στην πολιτική και επιχειρηματική ζωή της χώρας επιβουλεύονται αποσταθεροποίηση και αλλαγή

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Και τα πρόσωπα και τα κόμματα αναμετρώνται με την ιστορία τους, με την τοποθέτησή τους και τη χρονικότητα στην οποία επιλέγουν να κάνουν τις κινήσεις τους…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας τόσο την επικαιρότητα, όσο και τις πολιτικές εξελίξεις.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Λαζαρίδη, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε: “O λόγος για τον οποίο ο κ. Λαζαρίδης ανεξαρτητοποιήθηκε πρέπει να εξηγηθεί από τον ίδιο. Πάντως είναι εμφανές ότι υπάρχουν συμφέροντα στην πολιτική ζωή της χώρας και στην επιχειρηματική ζωή της χώρας, που με έναν ή άλλον τρόπο επιβουλεύονται αποσταθεροποίηση και αλλαγή. Και αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου ισορροπημένο και καθόλου δημοκρατικό… Θα φανεί εάν ο κ. Λαζαρίδης είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, που κατά τη γνώμη μου εάν υπάρχει τέτοιο σχέδιο, όπως και τα προηγούμενα σχέδια, θα γελοιοποιηθεί και θα αυτοεξευτελιστεί ως σχέδιο ή αν όντως αυτό το οποίο λέει έχει ένα βάθος πολιτικό και είναι έτσι με τον τρόπο τον οποίο το εκφέρει…”.

Ερωτηθείς σχετικά με όσα λέγονται και όσα γράφονται για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στο άμεσο μέλλον, ο κ. Ζαχαριάδης είπε αυτολεξεί: “Οι αριθμοί οι κοινοβουλευτικοί εφόσον υπάρχει πολιτική βούληση και πολιτική αποφασιστικότητα από το 151 και πάνω, είναι οι ίδιοι. Και τα πρόσωπα και τα κόμματα αναμετρώνται με την ιστορία τους, με την τοποθέτησή τους και τη χρονικότητα στην οποία επιλέγουν να κάνουν τις κινήσεις τους. Με αυτή την έννοια σας λέω ότι αυτή κυβέρνηση που έχει περάσει από χίλια κύματα και αυτή η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει