Ζέττα Μακρή στο Marconi 96,1: Πρωτοβουλία για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου – Συναντήθηκα με τον υπουργό

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ξεκίνησα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό, τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη – Δεν είναι θέμα Μακρή και ενός υπουργείου, είναι θέμα πολλών παραγόντων που πρέπει να υπάρχει ενεργός ανάμειξη…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή, αποκαλύπτοντας την πρωτοβουλία της, ώστε το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου να μετατραπεί σε δρομολογιακού τύπου, πράγμα για το οποίο πραγματοποίησε ήδη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η κα Μακρή: “Σκέφτηκα να αναλάβω μια πρωτοβουλία για το αεροδρόμιο. Ξεκίνησα λοιπόν από τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό, τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, συναντήθηκα μαζί με τους επιτελείς του -αυτή είναι η σωστή προσέγγιση ξέρετε, ο σοβαρός υπουργός δεν βλέπει μόνο τον βουλευτή, φωνάζει και τους ανθρώπους οι οποίοι εν συνεχεία θα τον ενημερώσουν, θα το τρέξουν το θέμα και θα κάνουν τις σωστές ενέργειες-, έθεσα το θέμα και διαπίστωσα με ευχάριστη έκπληξη ότι ήταν όλοι ενημερωμένοι.

Υποδείξεις λοιπόν για τη συνεργασία, γιατί δεν είναι ένα θέμα εύκολο που απαιτείται η υπογραφή ενός υπουργού πρόθυμου, γνώστη του θέματος και δραστήριου, απαιτείται συνεργασία και με άλλα υπουργεία. Η αντίδραση ήταν τόσο θετική, η ενημέρωση τόσο ουσιαστική που πραγματικά εξεπλάγην. Μένει λοιπόν σε εμάς, γιατί δεν είναι θέμα Μακρή και ενός υπουργείου, είναι θέμα πολλών παραγόντων που πρέπει να υπάρχει ενεργός ανάμειξη και θα πάρω την σχετική πρωτοβουλία, της Ένωσης Ξενοδόχων, του Επιμελητηρίου, της τοπικής κοινωνίας, εννοείται και του Δήμου, ώστε το αεροδρόμιο αυτό με κατάλληλες χρηματοδοτικές ροές που μένει να δούμε αν υπάρχουν ή αν θα βρεθούν, με συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας, να είναι ένα αεροδρόμιο, όπως πολύ σωστά είπατε, Κεντρικής Ελλάδος.

Έκανα την αρχή, την επόμενη εβδομάδα, ει δυνατόν και τη Δευτέρα, γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, θα γίνει και η επόμενη συνάντηση, που θα ενημερωθείτε αμέσως, θα εκδώσω μάλιστα και ένα δελτίο Τύπου πιο αναλυτικό, νομίζω ότι πρέπει να είναι σκοπός της ζωής όσων έχουμε την εκπροσώπηση της Μαγνησίας, ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε κόμμα, αυτό το θέμα να το αναδείξουμε…”!

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει