Ζωή Ράππου στο Marconi 96,1: Θα είμαι πανταχού παρούσα, ο Δήμαρχος ήταν ακριβοθώρητος – Η κοινωνία του Αλμυρού είναι έτοιμη να αλλάξει

HXHTIKO: “Η δική μου παρουσία ως Δήμαρχος θα είναι αδιάλειπτη… Δεν θα είμαι κλεισμένη στο γραφείο μου… Δεν θέλουμε να αναμετρηθούμε με τους άλλους, αλλά μόνο με τον εαυτό μας… Δεν ανταλλάσσουμε την ψήφο μας για κανέναν λόγο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η υποψήφια Δήμαρχος Αλμυρού Ζωή Ράππου, στέλνοντας τα τελευταία της μηνύματα στους δημότες του Αλμυρού και σχολιάζοντας την προεκλογική περίοδο.

 

Πιο συγκεκριμένα, η κα Ράππου μεταξύ άλλων τόνισε: “Ο Δήμος μας είναι κουρασμένος και απόλυτα ακινητοποιημένος, υπάρχει όμως τρόπος να τον επανεκκινήσουμε, αρκεί να μην αντισταθούμε στην αλλαγή. Επιβάλλεται να σταματήσουμε να ψηφίζουμε και να λειτουργούμε με την λογική της εξυπηρέτησης. Δεν ανταλλάσσουμε την ψήφο μας για κανέναν λόγο.

Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου μέχρι αυτή τη στιγμή δεν αισθάνθηκα ούτε για ένα λεπτό πώς έκανα έναν προεκλογικό αγώνα, αλλά ένα ταξίδι που αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρον και πολύτιμο για εμένα. Γνώρισα και με γνώρισαν άνθρωποι από κάθε χωριό του Δήμου, συζήτησα μαζί τους πάρα πολύ για όλα όσα τους απασχολούν. Και ξέρετε τί μου έκανε εντύπωση, πέραν από τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχουν; Το μεγάλο τους παράπονο είναι ότι τους έλειπε ο Δήμαρχός τους, ο άνθρωπος που εξέλεξαν για να τους φροντίσει ήταν ακριβοθώρητος όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό και η πρώτη ερώτηση που μου έκαναν ήταν: Αν εκλεγείς Δήμαρχος θα μας επισκέπτεσαι ή θα μας ξεχάσεις αμέσως μετά τις εκλογές; Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες και τους κατοίκους των χωριών για την αποδοχή και την εγκάρδια υποδοχή τους, παρόλο που στην αρχή δεν με γνώριζαν και να τους διαβεβαιώσω ότι η δική μου παρουσία ως Δήμαρχος θα είναι αδιάλειπτη… Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι κλεισμένη στο γραφείο μου, θα είμαι πανταχού παρούσα σε κάθε σημείο του χωριού, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά, εκεί όπου με χρειάζονται.

Μαχητικά και ασυμβίβαστα εμείς θα αναμετρηθούμε όχι με το παρελθόν αλλά με το μέλλον, δεν θέλουμε να αναμετρηθούμε με τους άλλους, αλλά μόνο με τον εαυτό μας”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει