Έκοψε την πίτα του ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Νοτίου Πηλίου πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Φορτούνα, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, συνεργατών καθώς και όλου του υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου.

Στην ομιλία που απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Φορτούνας ευχήθηκε η χρονιά που ξεκίνησε να είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη, ειρηνική, διεκδικητική, δημιουργική ενώ μεταξύ των άλλων τόνισε ότι:

«Ως Δημοτική Αρχή, από την 1η Ιανουαρίου, συμπληρώσαμε δυο χρόνια και παρά τις όποιες δυσκολίες, προσπαθούμε να δώσουμε σ’ αυτό τον τόπο ότι το καλύτερο, πάντα σε συνεργασία το εν ενεργεία προσωπικό του δήμου.

Μέλημά μας, είναι η ανάπτυξη του δήμου και η ευημερία των δημοτών. Θα επιμείνουμε στις διεκδικήσεις μας και θα κερδίσουμε τελικά το στοίχημα, καταβάλλοντας όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε ώστε να είμαστε χρήσιμοι, ξεπερνώντας τις συμπληγάδες της σύγχρονης εποχής. Προσπαθούμε να δώσουμε όλοι μαζί στο δήμο μας ότι το καλύτερο.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια δύσκολη χρονιά, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες και θα τις ξεπεράσουμε με υγεία, συνεργασία, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, σύνεση, δύναμη, κοινωνική δικαιοσύνη & αλληλεγγύη μεταξύ μας. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε.

Η αγάπη μου γι’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο και το ενδιαφέρον όλων μας για την ανάπτυξή του είναι δεδομένη.»

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Φορτούνας, έδωσε το βασικό σημείο αναφοράς της περεταίρω πορείας της Δημοτικής Αρχής, χρησιμοποιώντας τον λατινικό όρο, «Luctor et Emergo» που σημαίνει, παλεύω και επιπλέω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει