Έλευση και καθιέρωση της Ιεράς Εικόνας και Ιερά πανήγυρις του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Γίνεται γνωστό στους φιλεόρτους και φιλαγίους χριστιανούς ότι την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, η Διοικητική – Διαχειριστική Επιτροπή του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίου Αθανασίου του ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ της Δ.Ε.Αγριάς-Δ.Βόλου, θα τιμήσει πανηγυρικά τον μεγάλο αυτό Άγιο της Πίστεως μας.
Μ ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός που θα βιώσει ο Οικισμός ΑΣΤΕΡΙΑ και το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο μας κατά το διήμερο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016. Πρόκειται για τη φιλοτέχνηση, την έλευση και την καθιέρωση της Ιεράς Εικόνας του ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΛΑΜΨΑΚΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ, κατά τό ακόλουθον πρόγραμμα:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

18.00: Η Ιερή Εικόνα θα αφιχθεί στον Ιερό Ναό και θα τελεσθεί δέηση, στη συνέχεια ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο κήρυγμα για την εορτή του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, στο τέλος θα αναγνωσθεί η ειδική ευχή του καθαγιασμού του νέουπροσκυνηταρίου.
20.00 – 21.00: Ιερά Παράκλησις προς τον Άγιο Παρθένιο.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

07.30-10.30: Όρθρο -Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου.
Σας ενημερώνουμε ότι η Ιερά Εικόνα του Αγίου θα παραμείνει εφεξής προς ευλογία και Αγιασμό στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει