Έξω από την ΔΕΗ για διαμαρτυρία οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Συλλόγου Συνταξίουχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας:

Μετά τα εξοντωτικά και απάνθρωπα μέτρα που εφαρμόσθηκαν από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων είτε μονοκομματικές, είτε τρικομματικές και μάλιστα με την συμμετοχή της Κυβερνώσας αριστεράς (!) έρχεται τώρα και η σειρά της ΔΕΗ να αποτελειώσει τους συνταξιούχους και τα άλλα φτωχά νοικοκυριά με εντολή της σημερινής κυβέρνησης.

Οι αυξήσεις φωτιά στο ρεύμα καθιστούν ακόμα περισσότερους συνταξιούχους ανίκανους να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες τους επιβάλλοντας μεγαλύτερη φτωχοποίηση στην ήδη υπάρχουσα με παράλληλη συνέπεια την αδυναμία πληρωμής ενός αγαθού που ενώ έπρεπε να είναι κοινωνικό έγινε εμπόρευμα στα νύχια επιτήδειων.

Καθημερινά με την απάνθρωπη – αντιλαϊκή πολιτική του αυτό το σύστημα που ορκίζεται στο κέρδος μας δίνει δείγματα γραφής που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όποιος και αν αναλάβει τη διαχείριση του καπιταλιστικού συστήματος άσπρη μέρα δεν θα δούμε αντίθετα αυτό που θα γίνεται είναι να μας δίνει σιγά – σιγά το κόνιο, γιατί σύμφωνα με αυτούς αποτελούμε «κόστος γήρανσης».

Καλούμε τους συνταξιούχους μαζί με το λαό να αγωνιστούν για βαθιές ανατροπές χωρίς αυταπάτες, ότι μπορούν να σωθούν από αυτό το σάπιο κοινωνικό σύστημα που κάθε μέρα μας βουλιάζει και θα μας βουλιάζει σε μεγαλύτερη φτώχεια.

Τέλος, με αφορμή τις απαράδεκτες αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια της ΔΕΗ και τις προκλητικές μειώσεις στα τιμολόγια των βιομηχανιών καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ την Παρασκευή 18 Γενάρη, στις 11 το πρωί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει