Έργο τέχνης το πόστερ του GP στο Misano, από τον Aldo Drudi

[ad_1]

του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός σχεδιαστής Aldo Drudi, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Riccione, λίγα χιλιόμετρα νότια του Ρίμινι στην Ιταλία, έκανε και πάλι το θαύμα του στο σχεδιασμό του πόστερ για τον Αγώνα “Gran Premio Red Bull di San Marino e della Riviera di Rimini”, που θα γίνει στην πίστα του Misano World Circuit από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου φέτος.
Αναμένονται 100,000 θεατές το Σαββατοκύριακο οι περισσότεροι από τους οποίουες θα φθάσουν με τις μοτοσυκλέτες τους, ανάμεσά τους και αρκετοί Έλληνες.
Χορηγός ονομασίας του αγώνα είναι η Red Bull που θα δώσει επιπλέον προβολή στις συνολικές εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία του 12ου Αγώνα για το MotoGP του 2023. Το hashtag #Racevolution, συμβολίζει την προσοχή που δίνουν οι οργανωτές στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μέσω του Αγώνα και για αυτό το λόγο έκαναν συμβόλαιο με την “Dorna και την Red Bull για ένα πλάνο τριετίας που βάζει στο κέντρο του πρότζεκτ την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Repubblica di San Marino και της Riviera di Rimini”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο που αποτελεί ξεχωριστό κρατίδιο μέσα στην Ιταλία.
Για το σχεδιασμό του πόστερ κλήθηκε και πάλι ο Aldo Drudi με την εταιρία του Drudi Performance.


“Είχαμε πολύ ευχάριστη δουλειά στο να πραγματοποιήσουμε αυτό το πόστερ, – σχολίασε ο Aldo Drudi – και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η περίπτωση ήταν φανταστική: να συντονιστούμε με την Red Bull, μια μάρκα που έχει μια περίφημη δυναμική επικοινωνίας και πολύ αναγνωρίσιμη. Βέβαια το να έχεις δύο εικόνες δυνατές και νικητήριες περιέχει και κάποιο ρίσκο. Βάλαμε λοιπόν το λογότυπο της Red Bull και τις σιλουέτες των πιλότων σε ένα γραφίστικο “δάπεδο” παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήσαμε εδώ και λίγα χρόνια στις στροφές της πίστας, ένα μοτίβο μοναδικό που κάνει τη διαφορά σε όλον τον κόσμο. Τα χρώματα θυμίζουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τον ουρανό. Έτσι ενοποιήσαμε για άλλη μια φορά το Γκραν Πρι με τη δική μας Ριβιέρα και το Σαν Μαρίνο”.
Πράγματι ξεχωριστή και αυτή η δουλειά του διάσημου σχεδιαστή, που θα δώσει το δικό του χρώμα σε ένα ακόμη Γκραν Πρι, που μάλιστα γίνεται σε δέκα λεπτά απόσταση από το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει