ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ και πάλι Σκιάθο και Σκόπελο: Radio Marconi και Flash στους 96,1 F.M.

Ο καπετάνιος των ερτζιανών επιστρέφει… μετά από ολιγοήμερη τεχνική βλάβη στο κέντρο εκπομπής

Από το απόγευμα του Σαββάτου οι κάτοικοι της Σκιάθου και της Σκοπέλου έχουν και πάλι τη δυνατότητα να ακουν την αγαπημένη τους ενημερωτική συχνότητα, αφού το σήμα εκπομπής παρουσίασε ολιγοήμερη διακοπή, μετά από τεχνική βλάβη στο κέντρο. Σκιαθίτες και Σκοπελίτες, οι οποίοι καθόλη την διάρκεια του χειμώνα και μάλιστα φέτος για πρώτη χρονιά, ταυτίστηκαν με την συχνότητα ενός καθαρά ειδησεογραφικού ραδιοφωνικού σταθμού και πιο συγκεκριμένα του Radio Marconi 96,1 F.M., ο οποίος μέσα στη μέρα αναμεταδίδει και μέρος του προγράμματος του αθηναϊκού ραδιοφωνικού σταθμού Flash, κατά τις ημέρες διακοπής των εκπομπών είχαν “σπάσει” κυριολεκτικά το τηλεφωνικό κέντρο, ζητώντας εξηγήσεις.

Τέλος καλό, όλα καλά, αφού από το απόγευμα του Σαββάτου στους 96,1 μεγακύκλους των F.M. το ραδιόφωνο ακούγεται και πάλι ΔΥΝΑΤΑ, πρωτίστως όμως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Έτσι από το πρωινό της Δευτέρας και κάθε μέρα, όπως όλοι οι κάτοικοι της Μαγνησίας, έτσι και οι Σκιαθίτες αλλά και οι Σκοπελίτες, θα έχουν τη δυνατότητα ακρόασης όλου του προγράμματος του ραδιοφώνου και φυσικά των ενημερωτικών του εκπομπών, τόσο των Γιώργου και Αντώνη Κουμιώτη, όσο και των υπόλοιπων δημοσιογράφων και συντελεστών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει