Ακυρώθηκε η συζήτηση της ερώτησης Μουτσινά στη Βουλή για τις καθυστερήσεις των ΚΕΠΑ

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Μαγνησίας δεσμεύεται να καταθέσει εκ νέου την ερώτηση στη Βουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Θέμα: «Ακύρωση συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης σχετικά με τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση των ατόμων με αναπηρία από τις Υγειονομικές Επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης (ΚΕΠΑ)»

Για την Παρασκευή 1.2.13 ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του Βουλευτή Μαγνησίας Πάρι Μουτσινά σχετικά με τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση των ατόμων με αναπηρία από τις Υγειονομικές Επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης (ΚΕΠΑ) που έχουν σαν αποτέλεσμα 59.000 συμπολίτες μας (στοιχεία ΕΣΑμεΑ) με χρόνια αναπηρία να αναμένουν για μήνες την πιστοποίηση της αναπηρίας τους. Η συζήτηση δεν έγινε λόγω κωλύματος του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Επειδή τα όρια αντοχής των οικογενειών των ατόμων με αναπηρία έχουν εξαντληθεί προ πολλού ο Βουλευτής δεσμεύεται ότι θα καταθέσει εκ νέου την ερώτηση (η συζήτηση ακολουθεί εφόσον υπάρξει πρόκριση κατόπιν κλήρωσης) στον κ. Υπουργό, ώστε να αναδειχθούν οι απαιτούμενες ενέργειες για να σταματήσει η ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που παραμένουν χωρίς σύνταξη και χωρίς αναπηρικό επίδομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει